Elfirma Söderköping

Välkommen till Elino – Din elfirma i Söderköping

ELINO

Varmt välkommen till Elino, dina experter på el i Söderköping! Vi är en rutinerad elfirma som erbjuder allt från nya elinstallationer till reparation och service av befintlig utrustning. Vårt arbetssätt är tydligt, vi vill ge våra kunder ett snyggt och säkert resultat som håller i längden. Självklart får du som kund också alltid en personlig och professionell service.

Vi på Elino arbetar primärt med elinstallationer, men vi besitter en bred kompetens och kan även erbjuda andra tjänster inom branschen. Till oss kan du med trygghet vända dig för att få maskinservice på vitvaror och datanät. Vi tillhandahåller även spisvakter, vattenstopp, huvudbrytare, brandsläckare och mycket mer utrustning som bidrar till ett säkert hem. Läs gärna mer om vårt utbud och tjänster här

Trygga arbeten

En del arbeten kan och får utföras av en lekman, men vad gäller elinstallationer så bör du alltid välja en auktoriserad och kunnig elfirma. Vi erbjuder en trygg arbetsprocess och ett resultat som präglas av säkerhet samt hållbarhet. Vi har behörigheten och kunskapen!

Erfarenhet

I över  20 år har vi varit aktiva inom branschen och vi har under åren samlat på oss en stor mängd kunskap. Men vi nöjer oss inte med det som varit, utan vi strävar alltid efter att bli bättre. Det är med stolthet och passion vi utför alla våra arbeten. 

För dig i Söderköping

Elino är en förkortning för Elinstallationer i Norrköping, vilket också är staden vi utgår ifrån. Självfallet utför vi även arbeten på andra orter som exempelvis Söderköping. Vi är en flexibel elfirma och kan enkelt transportera oss till Söderköping och andra närliggande orter.

Vill ni veta mer?